Diensten

Administratieve dienstverlening

Mits goed ingericht, vormt de administratie een bron van essentiële informatie voor uw bedrijf. Op basis hiervan kunt u uw onderneming doelgericht ‘sturen’. Daarnaast worden eventuele problemen tijdig gesignaleerd. Wij begeleiden u graag bij het effectief opzetten van uw financiële administratie. Wij maken daarbij gebruik van professionele financiële administratieve software. Of u de gehele administratie wilt uitbesteden of gedeeltelijk, alles is mogelijk.

Wij bieden ondernemers de mogelijkheid om hun administratie online te regelen. Via de website van dewaalaccountant.nl kunt u uw gegevens 365 dagen per jaar, 24 uur per dag benaderen. Vanaf uw kantoor, vanuit huis of waar ook ter wereld. U werkt met een modern en gebruiksvriendelijk boekhoudkundig softwarepakket van Cash software, waardoor u zich veel tijd kunt besparen. Een groot voordeel is dat wij altijd met u kunnen meekijken, zodat eventuele vragen in veel gevallen snel zijn opgelost. Wij kunnen eventuele correcties doorvoeren, rapportages voor u opstellen of een beoordeling voor u uitvoeren en de resultaten met u bespreken. Kortom: meer aandacht voor de actuele stand van zaken van uw onderneming.

De Waal online maakt boekhouden gemakkelijk én gebruiksvriendelijk. U heeft geen omkijken naar programmatuur, back-ups en updates. U logt simpelweg in en werkt altijd met de laatste versie. Het softwarepakket voldoet in de basis aan de meeste eisen, maar voor groeiende ondernemingen zijn een keur aan extra functionaliteiten mogelijk. Daarom kunt u de mogelijkheden van internetboekhouden met uw onderneming laten meegroeien.

Een goede eerste opzet is zeer nuttig. In overleg met u zullen wij uw administratie opzetten en inrichten. Tevens is het mogelijk dat wij u een training geven waardoor u direct goed kunt starten. Deze startinvestering zal zich terugverdienen doordat u efficiënter kunt werken en minder begeleiding op een later moment nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd in online-boekhouden via De Waal online? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.