Diensten

Overstapservice

Er kunnen diverse redenen zijn om uw financiële zaken bij een andere accountant onder te brengen. Wellicht sluiten de diensten niet meer aan op uw wensen, heeft u geen goed gevoel meer bij de dienstverlening of vindt u de prijs-kwaliteitverhouding niet meer kloppen.

De kosten kunnen een belangrijk aspect zijn, maar een goede accountant verdient zichzelf snel terug door proactief met u mee te denken en kansen te benutten. Als voorbeeld: Een goede accountant is op de hoogte van recente ontwikkelingen op fiscaal gebied en kan de regelingen optimaal voor u benutten. Goedkoop betekent regelmatig duurkoop doordat de vakkennis verouderd is of op essentiële gebieden ontbreekt. Als u kiest voor een accountant die is ingeschreven in het accountantsregister weet u dat u kwaliteit krijgt. Lees hier voor de voordelen van een accountant ten opzichte van een administratiekantoor.

Als u besluit over te stappen, zullen wij zorgen dat dit voor u zo soepel mogelijk gebeurt. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.