Onze kernwaarden

Deskundig

Gecertificeerd AA-accountant.

Transparant

Duidelijke afspraken over de werkwijze en de daarbij behorende kosten.

Betrouwbaar

Wij zijn aangesloten bij de NBA als extra waarborg voor uw belangen.

Klantgericht

Wij bieden een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening waar u als klant uiteraard centraal staat. Uw vragen en verzoeken per email worden zo snel mogelijk beantwoord. Indien dit onverhoopt niet mogelijk is zullen wij altijd met u in contact treden om tot een oplossing te komen. Wij zijn flexibel en doen datgene wat nodig is op het juiste moment.

Proactieve benadering

Wij denken actief met u mee. Als wij kansen of mogelijkheden voor uw onderneming zien zullen wij u proactief benaderen. Het achteraf opmaken van de jaarrekening hoort er bij, maar die mag zowel voor u als ons geen verrassingen opleveren. Gedurende het jaar hebben wij daartoe voldoende momenten om van gedachten te wisselen over uw bedrijfsvoering. Wij kijken bij voorkeur naar de toekomst. Het gaat er om wat uw visie is op uw bedrijf. Een bedrijf starten, overnemen, overdragen of wellicht beëindigen ? Wij geven u heldere adviezen waar u mee verder kunt zodat u kunt doen waar u goed in bent: Ondernemen!

Contact

Wij zijn betrokken bij onze klanten. Dat zult u vanaf het eerste contact ervaren. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

12 + 5 =

Contactgegevens

Postadres
De Waal accountant en adviseurs
Kogerwatering 20
1541 XC Koog aan de Zaan

Telefoonnummer:
(075) 631 2788

E-mailadres:
[email protected]

KvK:
34340376

IBAN:
NL37 INGB 0005 0581 95

Maak kennis!